Afgelopen week was een drukke en gekke week voor mij. Ik mocht bij het kamp van het novitiaat zijn, als huishoudelijke commissie. Wat zoveel inhoudt dat je voor veel en goed eten voor de commissie zorgt, en veel en voedzaam maar niet perse lekker eten voor de novieten. Het was echt bijzonder om die kampdagen van dichtbij te zien, vooral omdat dit tegelijk mijn laatste weken als actief student in het studentenleven zijn. Er zijn veel foto's gemaakt, die ik niet allemaal kan laten zien, omdat er veel dingen gewoon een beetje geheimzinnig moeten blijven.
Wat ik wél kan laten zien, en uitleggen, is de foto die jullie misschien al wel op facebook hebben gezien. Salade caprese is echt een ontzettend lekkere salade, en eigenlijk heel simpel. je legt plakjes tomaat, mozzarellakaas en blaadjes basilicum mooi op een bord, je giet er een sausje van pesto met een klein beetje olijfolie over, strooit er een klein beetje italiaanse kruiden over, en klaar! Het leuke is dat het ook heel makkelijk er zo mooi uit ziet!
Het recept van wat ik voor dag 305 wil laten zien kan ik niet geven. sorry. geheimzinnigheid enzo. Voor de plancianen: het is een variant op de spinaziemeuk van Gertjan Houwen. Maar ik wil jullie wel laten zien wat voor moois ik ermee maakte. Mijn medecommissieleden geloofden niet dat je er hamsters mee kon maken, totdat ik ze het liet zien. Eigenlijk is het zo simpel als wat, vooral met stamppot achtig eten. dat kun je in alle vormen boetseren, en dan kun je met allerlei eetbare dingen het gezichtje afmaken.
Oh, en sorry voor de kwaliteit van de foto's: ze zijn met mijn telefoon gemaakt...
ik vind je hamsters geweldig!
BeantwoordenVerwijderen