Gisteren kocht ik een heel fijn taartentijdschrift/boek. Met daarin rabarbertaart. Die zou ik wel eens gaan maken. Maar toen ik in de winkel kwam was er geen rabarber meer te krijgen.. Helaaspindakaas. Dus ik heb maar aardbeien gekocht, ook lekker, maar minder spannend.
De taart is wel heel lekker, maar niet zo goed als ie moest zijn... De aardbeien moesten namelijk een echte geleilaagworden, tussen een dikke biscuitlaag, en een kwarklaag (officieel is dat een karnemelklaag, maar kwark leek me veeeeel lekkerder). nu is het meer te natte aardbeienjam iets geworden. Het biscuitdeeg daarentegen is beter gelukt dan ooit:)! Ik heb nu even geen zin om het recept over te typen. Het enige nadeel van een recept uit een boek maken...
(oh, en ik moet oefenen met netjes cirkels slagroom maken op een taart;) )
Die ziet er uit om op te vreten, wat prachtig al die toefjes met wit en rood...
BeantwoordenVerwijderen