Maar vandaag had ik gelukkig weer inspiratie voor iets leuks. Ik ben gewoon aan de slag gegaan met een aantal ingredienten, en hij is het best lekker geworden!
- Eerst liet ik +- 3 theelepels gedroogde munt (verse munt is natuurlijk lekkerder, maar dat had ik niet in huis) weken in een flinke scheut butterscotch cream. Dat ruikt samen niet zo lekker, maar in combi met chocola valt dat weg.
- daarna smolt ik 125 gram pure chocola met 125 gram boter
- daar mixte ik 125 gram suiker en een ei door.
- dan voorzichtig een half zakje bakpoeder en 125 gram bloem er doorheen gemixt.
(toen wilde ik het in cupcake vormpjes doen, maar ik kon dat blik nergens vinden.. dOh :( )
- gelukkig vond ik een minitulbandvorm. Het beslag was iets teveel, dus het puilt boven de rand uit. Maar als je er plakjes van snijdt maakt dat niet heel veel meer uit.
EDIT: in die tulbandvorm wordt de cake slecht gaar! na 3 kwartier in de oven (op 190 graden) werd de bovenkant zwart, maar de sateprikker/breipen/vork kwam er nog steeds niet droog uit. Dus de cake die je nu op de foto ziet smaakt heerlijk, maar is niet helemaal gaar geworden. De volgende keer gebruik ik weer gewoon cupcakes.
Zaterdag of maandag ga ik weer met make up bezig. Ik ga 2 meiden opmaken, en FJ gaat dan weer mooie foto's maken. Heel veel zin in!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten